Polarix - disk za prirodno olakšavanje bolova i pomlađivanje

Polarix svakome pruža mogućnost da bude svoj iscjelitelj. Prema uputama za korištenje redovito ga polažemo na energijska središta u svom tijelu – čakre koje su na ovaj način uvijek energetski uravnotežene, a istovremeno i svi unutrašnji organi dobivaju dovoljno energije za svih svojih tisuću poslova. Polarix na ovaj način pokreće procese samoliječenja u tijelu, a tijelo se usprkos bolovima i drugim zdravstvenim teškoćama energijski kontrolira, čisti, pročišćava i regenerira samo.


Naravno, za to tijelo nužno treba neophodnog vanjskog pomoćnika - vodu, zato prilikom korištenja Polarixa redovito pijemo vodu. Naime, živa voda i energija glavna su pogonska goriva za tijelo. Živu vodu dobivamo na način da Polarix položimo ispod čaše, boce ili vrča vode, ostavimo ga tamo nekoliko minuta da djeluje i zatim vodu popijemo. Možemo ga položiti i ispod tanjura hrane koju ćemo pojesti.

Polarix ima povoljan učinak i na sva druga živa bića. Biljkama pomaže pri zdravom i bujnom rastu plodova, cvjetova, listova, korijenja. Vodom koja je bila pod utjecajem Polarixa, možemo zalijevati sjemenke, sadnice i veće biljke, a i cvijeće. Životinjama pomaže pri pokretanju vlastitih procesa samoliječenja u tijelu što im doslovno može spasiti život jer djeluje jako brzo; iskustvo ćemo navesti u nastavku. I životinjama ga polažemo na bolna mjesta, odnosno na ili ispod životinje ako ne znamo gdje je izvor bolova.
 
Djeca i životinje na djelovanje Polarixa reagiraju potpuno instinktivno; nemojte se iznenaditi ako disk stavite na ležaj vašeg psa, a on vam više ne dozvoli da ga uzmete. Zato je Polarix i kod životinja odlično pomagalo u samoliječenju.

Polarix poboljšava vodu, hranu i produljuje svježinu namirnica. Djeluje i u hladnjaku. Disk Polarix djeluje i u prostoru i barem djelomično uklanja nametnute oscilacije, ali naravno nije svemoguć. No s njim se svakako bolje osjećate.
Polarix smanjuje toksičnost vode


Djelovanje Polarixa kojim možemo provesti čitav program bioenergetskega liječenja potvrdili smo pomoću više istraživačkih metoda. Prvi put smo testom lukovica (Allium) provjerili kako Polarix djeluje na testne lukovice i pitku vodovodnu vodu na koju je utjecao te, posljedično, kako utječe na vodu u tijelu. Istraživanje je proveo biolog mag. Peter Firbas iz privatnog Laboratorija za biljnu citogenetiku iz Domžala. Što je test lukovica, objašnjava u stručnom članku u međunarodnoj znanstvenoj reviji Caryologia - International Journal of Cytology, Cytosystematics and Cytogenetics, 2014. Srž testa lukovica je otkriti sinergijski učinak svih štetnih tvari u vodi, a ne samo onih koje traži analitička kemija.

Peter Firbas pokusom je utvrdio kako je Polarix smanjio genotoksičnost testirane vodovodne pitke vode s 8,5 postotnih bodova na 4,5 postotna boda što znači da je pitka voda u ovom slučaju postala bolja za jednu klasu kvalitete. Pitku vodu je zagrabio u mjestu Trzin u Sloveniji, koja vrijedi za nešto manje kvalitetnu pitku vodu. Ovaj rezultat znači da je kod testirane lukovice broj stanica s oštećenim kromosomima bio skoro za polovicu manji. Time se snizila i ocjena rizika zdravstvene sigurnosti sa srednje vrijednosti na nisku vrijednost. Za usporedbu možemo navesti da najkvalitetnija pitka voda ima razinu genotoksičnosti od 2 do 4 postotna boda. Dakle, Polarix jako koristi svakome tko ga koristi; njegova prisutnost tijelu postiže smanjenu »toksičnost« vode u tijelu i zato tijelo treba manje energije za prilagođavanje vode koju »dolijevamo« u tijelo svojim potrebama i više mu energije ostaje za prilagođavanje tijela na utjecaje iz okoliša koji se brzo izmjenjuju.


Bolji i brži rast povrća: Rajčica je više i veće suDrugi put smo Polarix testirali na biljkama. Istražujući smo utvrdili kako su rajčice na koje je utjecao bile za trećinu veće, ljepše i bilo ih je više, a osim toga su i sazrele dva tjedna ranije nego ostale rajčice, i bile su zdravije. Testiranje biljaka se od ožujka 2015. odvijalo na farmi Klepec u Krasincu kod Graca u Beloj Krajini. Testirala ga je iskusna poljoprivrednica Dragica Klepec koja se bavi poljoprivredom već dva i pol desetljeća. Za pokus je izabrala rajčice u stakleniku u kojem vanjski uvjeti ne utječu na njihov rast, te raštiku koja raste na njivi na otvorenom i na nju utječu različiti vremenski uvjeti. Rast testiranih biljaka pratila je od sjetve nadalje.

Kod raštike je najveću razliku primijetila kod sadnica. Sve su sjemenke proklijale približno jednako, a sadnice pod utjecajem Polarixa bile su mnogo zelenije u usporedbi s ostalim sadnicama koje su bile blijede. Kao da su bile gnojene, iako, naravno, nisu bile.


Polarix u vrtlarenju


Polarix može pratiti biljke od sjemena do trenutka kada ih koristimo za prehranu. U stakleniku Polarix koristimo tako da ga stavimo ispod platoa za uzgoj odnosno sjetvu. Obuhvatit će i nekoliko biljaka uokolo. Kada biljke presadimo odnosno kada ih prepakiramo u posude, stavimo ga u sredinu između nekoliko školjkica, ovisno o veličini između četiri ili šest ili više. Kada sadnice presađujemo u zemlju, stavljamo ga u sredinu između šest sadnica tako da na lijevoj strani ima tri sadnice i na desnoj strani također tri sadnice. Polarix treba biti na sredini na podu, dakle između treće i četvrte sadnice ako se nalaze u ravnom redu. Ako ih presađujemo na njivu u dva reda, stavljamo ga u sredinu između redova tako da obuhvati četiri ili šest biljaka ovisno o udaljenosti između biljaka. Inače se preporučuje pratiti rast svojih biljaka i prema potrebi koristiti manje ili više Polarixa.


Polarix psu spasio životTreći je put Polarix testiran na životinjama, a iskustvo je s nama podijelila čitateljica Vera Rejc iz Tržiča iz Slovenije. Polarix koji povećava dotok životne energije - bioenergije u naš organizam, spasio je život njezinom ozlijeđenom psu, trinaestogodišnjem škotskom ovčaru. Pas je ozlijedio noge za vrijeme godišnjeg odmora na rijeci; prelazeći jarak pao je i noge su mu se zaglavile tako da se sam nije mogao spasiti. Nakon ozljede više nije mogao sam stajati na nogama. Prenijeli su ga na jastuk na kojem je nepomično ležao. Bio je u tako očajnom stanju da je vlasnica razmišljala da ga odvede veterinaru na uspavljivanje. Zatim su mu na leđa položili Polarix. Kada mu je s leđa skliznuo na tla, zadnjim se snagama dovukao pod Polarix i više se od njega nije odvajao. Nakon otprilike pola sata djelovanja Polarixa, pas se dignuo na noge i već je malo mogao hodati. Pas se zatim više nije odvajao od diska, ni daniu ni noćiu, sve dok se nije potpuno oporavio. Dakle, disk pomaže životinjama liječiti tijelo na prirodan način.


Polarix XL povećava energiju 
Polarix XL, energijska antena promjera 220 milimetara, ima znatan utjecaj na bioenergetsko polje ljudi. Pod utjecajem Polarixa XL ljudima se poboljšava aura i otvaraju im se čakre.
To je potvrdilo nedavno istraživanje koje je proveo Janez Pelko iz Velenja, certificirani operater za GDV – Kirlianovu kameru. Krajem rujna fotografirao je bioenergetsko polje odnosno aure petnaest sudionika testiranja utjecaja Polarixa XL na ljude. Sudionike smo na testiranje pozvali putem Facebooka (Ara založba). Zanimao nas je utjecaj diska promjera 220 milimetara na ljude u zatvorenom prostoru.

AURA SE POVEĆALA

 
 
Janez Pelko je svim sudionicima testiranja nakon najmanje pet minuta nakon što su ušli u prostoriju i boravili u njoj, prvi put snimio biopolje. Nakon što je svima snimio auru, u prostoriju smo namjestili dva Polarixa XL. Nakon približno 45 minuta, diskove smo odnijeli iz prostorije tako da više nisu mogli utjecati na ljude. Pelko je zatim istim redoslijedom kao i prvi put, ponovo snimio biopolje svih sudionika.
»Možda je 45 minuta premalo, ali pokazala se tendencija da duži boravak s Polarixom, na primjer kod kuće, u uredu …ima poticajne rezultate. Već je jedno od testiranja, testiranje Polarix – na rajčicama u stakleniku – dalo naslutiti da će biti tako jer su osnovne stanice svih organizama jednake,« smatra Janez Pelko.
Iz dijagrama (slika 4) vidimo da se biopolje – aura u različitom opsegu povećala kod osam sudionika, a smanjila se kod njih sedam.
»To nam pokazuje kako je utjecaj diska opazilo ili osjetilo više od polovine sudionika i to nakon samo 45 minuta. Tako možemo pretpostaviti da bi nakon duljeg utjecaja diska na sudionike rezultati utjecaja bili znatno bolji. Dakle, Polarix djeluje u svom opsegu i šire na grupu, a ne samo individualno prilikom kontakta,« objašnjava Pelko.

 

OTVORENIJE ČAKRE

Tu njegovu tvrdnju potvrđuje i analiza čakri.
»Čakre su energetska vrela, a ne organi, zato ih možemo prikazati samo dijagramom koji prikazuje više ili manje otvorene čakre. Analizirajući čakre pojedinaca utvrđivao sam je li vrijednost ostala jednaka ili se povećala ili smanjila.
Svi su sudionici imali zajedno 105 čakri (svaki ih ima sedam). Polarix je na ukupno 64 čakre utjecao na način da su se otvorile, što uključuje više od polovine sudionika i to u vrlo kratkom vremenu. Nakon daljnjih analiza utvrdio sam kako su to uglavnom bile duhovne čakre, a to su četvrta, peta, šesta i sedma čakra.«
Disk je na 24 čakre djelovao na način da su se manje otvorile, a kod 17 čakri promjena nije bilo i ostale su jednako protočne kao i prije njegovog djelovanja.
»Tijelo brzo reagira na određene promjene. Čakre se paralelno zatvaraju i otvaraju onako kako to treba našem tijelu. Čakre u našem tijelu leže na mjestima gdje su žlijezde s unutrašnjim lučenjem koje djeluju neovisno o našoj volji ili razumu; djeluju na temelju energetskih utjecaja. I Polarix je svojom energijom utjecao na hormonski sustav tijela. Zašto nešto utječe na nešto, kao medicinski laik nemam objašnjenja. Ali sam mjereći primijetio kako su energetski učinci na ljude još veći ako prije mjerenja aure hodaju ili se šetaju, kao na primjer prije mjerenja u podzemnim tunelima u Bosanskoj dolini piramida,« objašnjava Pelko.

Poziv za suradnju

Počašćeni smo što ste posjetili našu web stranicu i što ste prepoznali tako dragocjeno pomagalo za prirodno liječenje sebe, drugih, biljaka i životinja te što ste ga spremni i koristiti, isprobati ga i javiti nam vaša iskustva. Time doprinosite ne samo svom razvoju i zdravlju, već i održivom razvoju čovječanstva. Na ovom stupnju ljudskog razvoja, još uvijek, redovno ili povrmeno, trebamo vanjska pomagala za liječenje i pomlađivanje koja potiču stanice da ponovo funkcioniraju zdravo. Što će ljudi za liječenje trebati u budućnosti, ako uopće budu išta trebali, ostavimo da odgovori vrijeme i naši potomci. Samo bi upozorili da Polarix ne zamjenjuje liječničko liječenje i zato liječeći se moramo postupati u skladu s liječničkim uputama. Sve detaljne podatke o testovima istraživanja s Polarixom i rezultate svih istraživanja čuvamo u Ara založbi odnosno u uredništvu revije Misteriji, kao i kontaktne podatke istraživača. Ljubazno vas pozivamo da nam vaša iskustva o djelovanju Polarixa pošaljete na elektroničku adresu sodelujem@misteriji.si.