Kada se odlučiti za Polarix?

Za Polarix se možemo odlučiti u svakom trenutku kada osjetimo bilo kakvu bol. Polarix koji prirodno pomaže u samoliječenju položimo na mjesto gdje nas boli. Obično se bol odmah smanji ili nestane, a ponekad se na trenutak poveća, a potom potpuno nestane. Prema iskustvima redovitih korisnika, Polarix u većini slučajeva može zamijeniti lijekove protiv bolova i zato možemo reći da je odlična pomoć u terapiji protiv bolova.

Mogu li koristiti Polarix zajedno s lijekovima protiv bolova?

Naravno; naročito ako je bol jaka. Preporučuje se prestati koristiti lijekove protiv bolova kad se bol smanji.

Je li obavezno Polarix položiti direktno na kožu? 

Nije jer jednako djeluje i kada ga položimo preko odjeće. Polarix ima i plastični ovitak koji lako možemo zalijepiti na kožu ili na odjeću pomoću ljepljive trake s mikroporama koja se može kupiti u svakoj apoteci.

Mogu li ga nositi u torbici ili novčaniku?

Možete jer djeluje »i na daljinu«, naravno da što je udaljeniji od tijela, to je i utjecaj manji.

Koliko ga često mogu koristiti?

Preporučuje se na početku koristiti ga približno deset minuta na dan. Ako nas ne smeta, možemo ga koristiti čitav dan, sedam dana u tjednu. Moramo biti pažljivi prilikom korištenja ako nas boli glava ili imamo neke druge probleme s glavom. U takvim slučajevima preporučujemo korištenje samo nekoliko minuta. I zatim 21 minut ponovo, nakon nekoliko sati. Pri tome moramo pratiti učinke na naše tijelo i glavu. Ako se slučajno pojavi vrtoglavica, nekoliko sati ga ne smijemo koristiti. 

Koristim li ga  samo na bolnim točkama?

Ne. Baš se preporučuje njime čistiti, kontrolirati i puniti čakre. Tako preventivno djelujemo protiv suvremenih nedaća, kao što su nekontrolirani stres i depresija. Precizne upute za korištenje priložene su u svakom Polarixu. Toplo se preporučuje pročitati ih prije korištenja. 

Mogu li ga posuđivati drugim ljudima?

Da. Možete ga dijeliti sa svojim prijateljima, članovima obitelji, poznanicima. Njime možete pomoći i životinjama. Polarix nije osjetljiv na funkcioniranje stanica živih organizama. Baš suprotno, sakuplja prirodna titranja iz okoliša da bi tom energijom opskrbio živa bića.

Je li u redu ako ga izvadim iz plastičnog ovitka?

Naravno. Glavni zadatak ovitka je lakše korištenje Polarixa i njegovo lakše održavanje, održavanje  čistoće. Kada plastičan ovitak više nije upotrebljiv, zamijenimo ga.

Kako se čisti Polarix?

Mokrom krpom. A za dezinfekciju koristimo mokru krpu s alkoholom.

Koja strana Polarixa treba biti okrenuta prema tijelu?

Bilo Koja.

Može li mi Polarix na bilo koji način nauditi?

Ne, ali može se, naročito na početku korištenja, pojaviti blagi umor, pospanost.

Mogu li elektromagnetska zračenja različitih uređaja onemogućiti djelovanje Polarixa?

Ne, uređaji koji emitiraju elektromagnetska zračenja ne mogu ni na kakav način štetiti Polarixu jer on ne prima i ne emitira nikakve elektromagnetske valove. Bez obzira na to, ipak nije dobro mnogo vremena boraviti u okolišu u kojem postoje elektromagnetski valovi.

Koliki je vijek trajanja Polarixa?

Ako ga ne oštetimo, njegov je vijek trajanja neograničen. Kupujemo ga jednom za čitav život.