Šta je Polarix

Originalna ideja polarizacijske antene liječnika Georgesa Lakhovskoega.


Polarix je originalna ideja polarizacijske antene liječnika Georgesa Lakhovskoega. Uz pomoć Nikole Tesle zamislio ju je kao ključan dio uređaja kojim su u bolnicama prije procvata kemije uspješno i jeftino liječili i najteže bolesti.

Iz okoline obuhvaća zdrava titranja, pojačava ih i emitira na mjestima gdje ga položimo. Bolesne stanice titraju na pogrešan način, a Polarix postiže da ponovo titraju zdravo. Na taj se način tijelo liječi samo bez da u njega bilo što unosimo. Polarix ne zrači i nije magnetiziran. Djeluje na principu fizike, a ne kemije. Elektroinženjeri koji se bave antenama mjere njegovo djelovanje.Polarix je neophodno ljekovito pomagalo za liječenje na prirodan način koje bi uvijek morali imati na dohvat ruke, kod kuće, u automobilu, na poslu, na odmoru i putovanju. Naime, Polarix je iznimno učinkovita prva pomoć kada se pojave bolovi na bilo kojem dijelu tijela. Prema dosadašnjim iskustvima odlično može zamijeniti lijekove protiv bolova i to bez kemije i bez neželjenih nuspojava samo tako da ga stavimo ili prilijepimo flasterom na oboljelo mjesto. Djeluje odmah. I najteži menstrualni bolovi nestat će za nekoliko minuta. Muškarcima pomaže pri održavanju zdrave prostate. Jako je zgodno da jedan Polarix čitavo vrijeme imate na sjedalu automobila i da za vrijeme vožnje sjedite na njemu. Tako ćete se zaštititi od bolova u križima i vratu, naročito za vrijeme dulje vožnje. Prema iskustvima korisnika, djeluje i na koncentraciju za vrijeme vožnje.


Polarizacijski disk Polarix je, kao što možete pročitati u opisu proizvoda, u svim trima veličinama, logaritamska periodična antena koja pomaže samoliječenju. Oblikovao ju je dr. Georges Lakhovsky (1868.-1942.), čovjek koji je imao ideje i viziju kako bi se jednom za svagda završilo razdoblje invazivne medicine koja mučno djeluje na tijelo, truje ga štetnim tvarima i terapijama koje pored oboljelih stanica uništavaju i zdravo tkivo. Kod ovog »liječenja« uobičajeno se rani i ljudska duša i slomi ljudski duh. Čovjek često zapadne u depresiju i bezizlaznost.

Hrabri dr. Lakhovsky istražujući više se puta obratio za pomoć jednom od najvećih genija koji su ikada živjeli na našem planetu, Nikoli Tesli. I on se zalagao za iste ciljeve, i na drugim područjima života. A Nikola Tesla je između ostaloga izjavio: »Umjesto da revolucionarne ideje imaju potporu, njih već u fazi razvoja preziru i koče sebični interesi utjecajne manjine.« To se 1942. godine dogodilo i polarizacijskom disku koji je dr. Lakhovsky razvijao i njime uspješno izliječio brojne bolesti, čak i one najteže.

Njegova je vizija, na sreću, uspjela preživjeti to neugodno vrijeme. I sada je tu, među nama. U obliku Polarixa koji je napravljen po načelima dr. Lakhovskog, ali u malom, priručnom obliku. Djeluje na način da iz okoline, najvjerojatnije pomoću etera, zgušnjava prirodnu energiju koja potiče stanice koje su zapravo kao mali radijski prijemnici koji emitiraju i primaju energiju, da zatitraju pravilno. Tako potiče samoliječenje i stanje bez depresije. Bez kemije i bez farmacije.Polarizacijski disk Polarix ima dvanaest bakrenih kružnica i preko njih, u nezavršenim krugovima, pruža stanicama različita područja frekvencija; a te frekvencije obuhvaćaju titranja biljnih, životinjskih i ljudskih stanica. Niti jedan od ovih spektara frekvencija ne može štetiti, zato što tijelo, odnosno stanice same reagiraju na odgovarajuću frekvenciju koja im najbolje odgovara, a na one neodgovarajuće ne reagiraju. Polarix svojom jako širokom paletom frekvencija na taj način tijelu samo pruža, potpuno nenametljivo, mogućnost izbora onih emitiranja koja su za njega najkorisnija. Najbolje su, naravno, izvorne, nepatvorene frekvencije stanica. Naime, izvorne frekvencije su povezane s prasilom koja je stvorila nas, naše tijelo, našu dušu te svu beskonačnu prirodu koja nas okružuje. I samo ako smo povezani s tom prasilom, možemo biti pa koliko god plitko zvučalo zdravi, sretni i kreativni