Uvjeti poslovanja

KUPOVANJE

U našoj web trgovini možete kupovati udobno i sigurno 24 sati na dan, 7 dana u tjednu. Uporaba web trgovine je besplatna.

Sve cijene u web trgovini Polarix su konačne. Cijene već sadrže porez na dodanu vrijednost jer je poduzeće ARA založba u sustavu slovenskog PDV-a.

Nakon završene narudžbe na vašu e-adresu dobit ćete obavijest da smo zaprimili vašu narudžbu.

OTKAZIVANJE NARUDŽBI

Ako se iz nekog razloga predomislite, onda možete vašu narudžbu otkazati - ako još nije bila poslana na vašu adresu.

Ako je vaša narudžba već poslana, na vašu želju vratit ćemo vam novac ako nekorišteni kupljeni proizvod vratite na vlastiti trošak u roku od 10 dana nakon primitka u originalnoj i neoštećenoj ambalaži na adresu: ARA založba Skladište, Zadobrovška 88, 1000 Ljubljana, Slovenija.

REKLAMACIJE

Prilikom preuzimanja robe kupac je dužan provjeriti količinu i kvalitetu naručenih proizvoda. Proizvod s greškom možete reklamirati u roku od deset dana nakon primitka, a mi ćemo vam, nakon što primimo oštećeni proizvod, poslati novi.

Troškove vraćanja reklamirane robe i troškove slanja zamijenjene robe plaća trgovac.

Pisane reklamacije uputite na naš kontaktni obrazac, ili na adresu: ARA založba Skladište, Zadobrovška 88, 1000 Ljubljana, Slovenija.

ČUVANJE OSOBNIH PODATAKA

Naša web trgovina omogućuje sigurno kupovanje. To znači da činimo sve što je potrebno protiv neovlaštenog presretanja podataka naših kupaca.

Svi podaci koje posjetitelj upiše prilikom naručivanja namijenjeni su isključivo poslovanju web trgovine; ni u kom slučaju neće se upotrijebiti u druge svrhe i neće se posredovati trećoj osobi.

Svi vaši osobni podaci čuvaju se na zaštićenom serveru gdje nisu dostupni nikome drugome. Podaci o kupcu čuvaju se samo toliko dugo koliko je neophodno. Nakon toga oni se trajno brišu.

U našoj web trgovini koristimo kolačiće samo za čuvanje privremenih podataka, a bez osobnih podataka. Osobni podaci čuvaju se isključivo na zaštićenom serveru.